LEDlife 14W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, IP67 vandtæt, 10-30V

LL.work.14W.flood.bar.cw
Ny

Billigst på PriceRunner
LED arbejdslampe på 14W fra LEDlife.

Kan let monteres på eks. bil, trailer, traktor o.l.

Lyset har en 60 graders spredning, hvilket giver en god fordeling af lyset omkring køretøjet.

Arbejdslampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder.


Lys op dit arbejdsområde med LEDlife 14W LED arbejdslampen

Oplev den ultimative belysningseffekt med LEDlife 14W LED arbejdslampen. Denne lampe er specielt designet til brug i biler, lastbiler, traktorer og trailere og er ideel til brug i mørke eller dårligt oplyste arbejdsforhold. Med sin IP67-vandtætte rating og bred spredning på 60 grader, sikrer LEDlife 14W LED arbejdslampen, at du altid har optimalt lys, uanset hvor du befinder dig.

Effekt: Denne LED arbejdslampe har en imponerende effekt på 14W, hvilket sikrer en kraftfuld belysning i selv de mest krævende situationer. Uanset om du bruger lampen som arbejdslys, kørelys eller som ekstra lys på din maskine, vil du blive imponeret over dens ydeevne.

Spænding: LEDlife 14W LED arbejdslampen er kompatibel med en bred vifte af forsyningsspændinger fra 10V til 30V. Dette gør det nemt at tilslutte lampen til dit eksisterende elektriske system uden behov for yderligere ændringer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på hele 1200 lumens og en bred spredning på 60 grader, kan du være sikker på, at LEDlife 14W LED arbejdslampen giver dig det klareste og mest jævne lys i dit arbejdsområde. Uanset om du skal arbejde i en garage, på en byggeplads eller på landet, vil denne lampe opfylde dine behov.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet garanterer LEDlife 14W LED arbejdslampen en imponerende driftstid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde lang og pålidelig belysning uden at bekymre dig om hyppige udskiftninger. Den professionelle og driftssikre driver og den effektive køling bidrager også til den lange levetid af denne lampe.

Vandtæt design: Med dens IP67-vandtætte rating er LEDlife 14W LED arbejdslampen beskyttet mod støv og kan modstå vandindtrængning i op til 1 meter dybde i kortere tid. Dette gør lampen perfekt til udendørs brug, selv under regnfulde eller våde forhold. Du kan være sikker på, at din lampe vil fungere pålideligt uanset vejret.

Kompakt og praktisk: Med dimensionerne 56 x 160 x 44 mm er LEDlife 14W LED arbejdslampen kompakt og nem at installere på de fleste køretøjer og maskiner. Den integrerede lyskilde gør det nemt at montere lampen uden behov for yderligere komponenter.

Med LEDlife 14W LED arbejdslampen kan du forvente en exceptionel belysning af dit arbejdsområde, lang holdbarhed og pålidelig ydeevne. Uanset hvilken type køretøj eller maskine du har, vil denne lampe opgradere dit arbejdsmiljø til en helt ny niveau af sikkerhed og effektivitet.

Flere detaljer

DKK 140,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1200 lumens
Spredning60 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug14w
Spænding10-30V
Dimensioner
Højde160 mm.
Bredde56 mm.
Dybde44 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe