Spectrum A65 20W LED pære
E27, 230V, 2400 lumens

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev fremragende belysning med Spectrum A65 20W LED pæren - den ideelle løsning til lysstyrke, effektivitet og holdbarhed.

  • Kraftig lysstyrke: Med hele 2400 lumens lyser denne pære dine rum op på en imponerende måde.
  • Lavt energiforbrug: Bruger kun 20W, hvilket gør den energieffektiv.
  • Standard fatning: E27-fatningen gør den kompatibel med de fleste lampefatninger og passer til alle lamper med en E27 fatning.


Effektiv og Energibesparende Belysning

Opgrader dit belysningsmiljø med denne avancerede LED-pære, der kombinerer effektivitet og kvalitet i én løsning. Med et forbrug på kun 20W leverer denne pære imponerende 2400 lumens, hvilket sikrer kraftig og energieffektiv belysning til ethvert rum.

Kvalitet og Naturlighed

Oplev et naturligt lys med pærens RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farver fremstår autentisk og flot, hvilket gør den særligt velegnet til dagligdagsaktiviteter, hvor korrekt farvegengivelse er vigtig.

Perfekt Atmosfære med Varm Kulør

Med en lyskulør på 3000K i varm hvid, skaber denne pære en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at få dit hjem til at føles indbydende og hyggeligt. Det varme lys bidrager til et miljø, hvor man kan slappe af og nyde øjeblikket.

Tekniske Specifikationer

  • Fatning: E27 stor fatning
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 2400 lumens
  • Lysfordeling: 160 grader
  • Dimensioner: 132 x 60 mm
  • IP-niveau: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Alsidig Anvendelse

Pærens store spredningsvinkel på 160 grader garanterer en jævn og ensartet fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til brug i stuer, køkkener og kontorlandskaber, hvor der er behov for bred belysning. Den standardiserede E27 fatning gør installationen nem og hurtig i de fleste lamper.

Bemærk, at med et IP20-certifikat er denne pære ikke egnet til brug i fugtige eller våde omgivelser, hvilket gør den bedst egnet til indendørs brug.

En Bæredygtig Valg

Gennem skift til denne 20W LED-pære kan du forvente at reducere din elektricitet anvendelse sammenlignet med traditionelle pærer, hvilket ikke kun sænker dine energiomkostninger, men også reducerer dit CO2-aftryk. Dette gør det til et miljøvenligt valg for de bevidste forbrugere.

Oplev kvalitetslys og komfort, der varer, med denne pålidelige Spectrum A65 20W LED pære. En fremragende investering i både nutidens belysningsbehov og en bæredygtig fremtid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2400 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde132 mm.
Dybde60 mm.