Restsalg: V-Tac 4W LED sort væglampe
Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Smart sort væglampe, som giver et meget flot lys i 4 vinkler fra lampen.Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 


Detaljeret beskrivelse af V-Tac 4W LED sort væglampe

Denne V-Tac væglampe er et stilfuldt og moderne valg til udendørs belysning. Med sit firkantede design og sorte finish passer den perfekt til enhver udendørs indretning. Den er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan modstå vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til montering udenfor.

Med et effektforbrug på kun 4W kan denne LED-væglampe erstatte en traditionel 40W-pære. Dette gør den ikke kun mere energieffektiv, men også mere miljøvenlig. Den tilsluttes let til en almindelig 230V-forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig.

En af de vigtigste egenskaber ved denne væglampe er dens høje lysstyrke på 440 lumens. Kombineret med en spredning på 360 grader sikrer dette en jævn fordeling af lyset. Uanset hvor du monterer lampen, vil den skinne klart og give et behageligt lys. Dette skyldes også dens høje lyskvalitet, som er målt til en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver vises korrekt og ægte under belysningen.

V-Tac 4W LED-væglampen fås i varm hvid kulør (3000K). Den varme kulør skaber en afslappende og behagelig atmosfære og bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Uanset om det er på terrassen, i haven eller ved indgangen til dit hjem, vil denne væglampe tilføje et touch af elegance og skabe en veloplyst og indbydende atmosfære.

Med dimensioner på 150 x 150 x 50 mm har denne væglampe et kompakt og stilfuldt design. Den kan nemt monteres på væggen og vil passe godt ind i de fleste omgivelser. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at bruge uden yderligere installation eller indkøb af separate lyskilder.

Samlet set er V-Tac 4W LED sort væglampe et pålideligt og stilfuldt valg til udendørs belysning. Med dens energieffektivitet, høje lyskvalitet og varme kulør vil denne lampe give dig en behagelig og veloplyst udendørs oplevelse.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

Før: DKK 454,00

-35%

DKK 295,10

Du sparer årligt 235 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke440 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat40w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde150 mm.
Bredde150 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Iframe