Restsalg: LEDlife 2G11-SMART41 HF
Direkte montering, LED rør, 18W, 41cm, 2G11

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot 2G11 lysstofrør.

Til direkte montering uden ombygning.


Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.


Kan dæmpes med DALI ballast.



Direkte monteret LED-rør til 2G11 sokkel

LEDlife 2G11-SMART41 HF er et energieffektivt LED-rør, der passer perfekt til 2G11 soklen. Med en effekt på 18W erstatter dette rør nemt et traditionelt 36W rør. Denne model er designet til direkte montering, hvilket gør installationen hurtig og nem. Røret tilsluttes blot den eksisterende ballast, hvilket gør udskiftningen af det gamle rør til LED-rør meget simpelt.

Fremragende lyskvalitet og spredning

LEDlife 2G11-SMART41 HF leverer en lysstyrke på 1800 lumen, hvilket sikrer et klart og kraftigt lys. Røret har en bred spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt i rummet. Dette er især vigtigt i store lokaler, hvor en god fordeling af lyset er nødvendig.

Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten i top. Det naturlige lys viser farverne flot og ægte. Du vil opleve, at alt ser klart og naturligt ud under dette lys. Denne lyskvalitet er egnet til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Lang levetid og pålidelig drift

LEDlife 2G11-SMART41 HF er fremstillet af de bedste LED-komponenter, hvilket sikrer en lang og sikker drift. Røret har en forventet levetid på op til 50.000 timer, hvilket er langt mere holdbart end traditionelle rør. Selv efter mange timers brug vil røret kun have minimalt fald i lysstyrken.

Produktet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling. Dette sikrer en effektiv ydeevne og forlænger produktets levetid. Du kan derfor være sikker på, at dette LED-rør vil fungere problemfrit i mange år.

Vælg den lyskulør, der passer til dine behov

LEDlife 2G11-SMART41 HF fås i to forskellige lyskulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, der er ideel til hjemmet eller andre afslappende omgivelser. Neutral hvid lyskulør er perfekt til arbejdsmiljøet, da det giver et effektivt og naturligt lys uden blå eller gule toner.

Kompakte dimensioner og nem installation

Med en længde på 410 mm passer LEDlife 2G11-SMART41 HF godt til forskellige rum og installationer. Dette kompakte LED-rør er let at installere og passer perfekt til 2G11 soklen. Du kan nemt udskifte de gamle traditionelle rør med dette energieffektive LED-rør og nyde godt af langvarig og kvalitetsbelysning.

Flere detaljer

Før: DKK 197,00

-35%

DKK 128,05

Du sparer årligt 117 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Erstat36w
SpændingBallast
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Fatning2G11
Bredde410 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Iframe