Restsalg: LED komplet trappesæt
Maks. 15 trin, inkl. 2 stk. sensorer, kabler og strømforsyning.

Nedsat pris!
401643-401645
Ny

Billigst på PriceRunner

Få et komplet LED lys sæt til at oplyse op til 15 trappetrin. Dette fantastiske sæt gør det nemt at installere lys på din trappe uden besvær.

Sættet består af 15 LED-strimler med en længde på 80 cm pr. stk.
Derudover inkluderer det 2 bevægelsessensorer, som automatisk tænder lyset, når du bruger trappen oppefra eller nedefra.

Vigtigt at bemærke er, at du ikke behøver at bruge alle 15 LED-strimler. Hvis du kun har 7 trin, kan du nemt justere antallet af strimler, du vil bruge. Sættet er lavet til at dække op til 15 trin.

Sættet er uden aluprofil, se profiler her.

Du får leveret et komplet sæt med varm hvid lysfarve (2400K) på alle 15 LED-strimler, strømforsyning, kabler, clips og en brugervejledning på engelsk med illustrationer.

I videoen nedenfor kan du se hvordan trappesættet montereres.

 


Oplev det ultimative i LED belysning med dette komplette trappesæt

Dette LED trappesæt er perfekt til dig, der ønsker at skabe en imponerende belysning på dine trapper. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 1600 lumens, vil dine trapper blive oplyst på smukkeste vis.

Det unikke ved dette trappesæt er den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er trætrapper eller flisebelagte trapper, vil lyset bringe en visuel dimension til din bolig.

En ekstra fordel ved dette trappesæt er, at det kan dæmpes, så du nemt kan skabe den ønskede stemning og atmosfære. Med dimensioner på 8 x 3 mm er LED belysningen diskret og passer perfekt til de fleste trappetyper.

Med dette komplette trappesæt får du ikke kun LED strips, men også 2 sensorer, kabler og strømforsyning inkluderet. Dette gør det nemt og hurtigt at installere belysningen på op til 15 trin.

Så hvis du ønsker at skabe en imponerende belysning på dine trapper, er dette LED trappesæt det perfekte valg. Oplev den høje lyskvalitet, den nemme installation og den imponerende effekt - dit hjem fortjener det bedste!


Husk at tilkøbe:
- Restsalg: 80cm aluprofil til LED komplet trappesæt - Maks. 15 trin, inkl. cover, monteringsklips og endestykker

Flere detaljer

Før: DKK 1.599,00

-30%

DKK 1.119,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør2400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1600 lumens
RA>= 83
Effekt og spænding
Forbrug20w
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde3 mm.
Bredde8 mm.
Iframe