Restsalg: EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer, 15W, stål
Marchesa

EG98145
Ny

Billigst på PriceRunner

Smart væglampe med husnummer, dimtone funktion og trådløs indstilling. 

 


Lyset 
Kulør3000K
DæmpbarJa - bluetooth eller WiFi med EGLO conenct plug wifi stik 
Lysstyrke1650 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde70 mm.
Diameter300 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Spænding interval220-240V,50Hz
Forbrug15 W
EnergimærkeA+
Andet info
Sensor KompatibelNej


Restsalg: EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer, 15W, stål, Marchesa

Denne udendørs væglampe fra EGLO Connect er det perfekte valg til at oplyse din indkørsel, have eller terrasse. Med dens moderne design og smarte funktioner er denne lampe både praktisk og stilfuld.

Denne væglampe har en effekt på 15W, og den tilsluttes nemt til en 230V strømkilde. Med dens høje lysstyrke på 1650 lumens vil denne lampe lyse op i ethvert udendørs rum. Den kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Denne udendørs væglampe leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at oplyse dit husnummer eller som almindelig udendørs belysning, vil lyskvaliteten være tilfredsstillende for de flestes behov.

EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer er også en del af det smarte Connect-system fra EGLO. Dette betyder, at lampen kan tilsluttes til din smartphone eller tablet via en app. Med appen kan du styre lysstyrken samt tænde og slukke lampen, selv når du ikke er hjemme. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dit behov og skabe den rette stemning.

Med sin stilfulde stålfinish og moderne design passer denne udendørs væglampe perfekt til enhver udendørs indretning. Den er holdbar og vejrbestandig, hvilket gør den egnet til udendørs brug året rundt.

Så hvis du leder efter en praktisk og stilfuld udendørs væglampe med husnummer, er EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer den ideelle løsning. Med dens høje lysstyrke, god lyskvalitet og smarte Connect-funktioner får du en lampe, der er både funktionel og æstetisk tiltalende.

Flere detaljer

DKK 399,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
Dimensioner
Iframe