Restsalg: SILI6 LED pære
6W, 78mm, dæmpbar, 230V, R7S

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner
Dæmpbar R7S LED-pære.


Produktbeskrivelse

Denne SILI6 LED pære er en ideel løsning, hvis du ønsker at opgradere dit belysningssystem til en mere energieffektiv og langtidsholdbar løsning. Med en effekt på 6W erstatter denne pære en konventionel pære på hele 60W, hvilket giver dig store energibesparelser.

Denne LED pære har en R7s fatning og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Med en imponerende lysstyrke på 510 lumens og en spredning på 360 grader, kan du være sikker på en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og denne LED pære leverer med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne korrekt og ægte. Du kan derfor være sikker på at din belysning skaber den rette atmosfære og stemning i rummet.

Det er værd at nævne at denne LED pære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Med en forventet levetid på op til 30.000 timer og minimalt fald i lysstyrke, kan du regne med en lang og pålidelig drift. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, kan du være sikker på en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til denne LED pære:

  • Varm hvid (3000K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige rum.
  • Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med et blåligt skær, ofte brugt i specielle miljøer som malerkabiner og akvarier.

Med dimensioner på 78 x Ø20 mm, passer denne LED pære nemt i de fleste lamper og armaturer. Opgrader dit belysningssystem i dag med denne energieffektive og langtidsholdbare SILI6 LED pære!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 98,00

-35%

DKK 63,70

Du sparer årligt 353 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke510 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningR7s
Bredde78 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeSilicon
Iframe