30W skinnespot
Citizen LED chip, 3000K, 60 grader, 1 fase

Ny

Billigst på PriceRunner
Skinnespot i høj kvalitet med Citizen LED chip.
Passer i skinner med 1 fase (2 wire).


Welcome to the world of high-quality and energy-efficient lighting with our 30W skinnespot, powered by Citizen LED chip!

Dette produkt er designet til at give dig det bedste inden for LED-belysningsteknologi. Med en effekt på 30W erstatter denne skinnespot let en traditionel pære med en effekt på 85W, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Dette er enkelt at tilslutte til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen af lampen nem og bekvem. Så snart den er tilsluttet, leverer den en imponerende lysstyrke på 3000 lumens, og spreder lyset over et bredt område med en vinkel på 60 grader. Dette sikrer, at du opnår en optimal belysningsdækning i rummet.

Lyskvaliteten er afgørende for at skabe den rette atmosfære og vise farverne på den mest naturlige måde. Vores 30W skinnespot er i stand til at levere en høj lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette sikrer, at objekter og omgivelser vises klart og ægte, uden at farverne falmer eller ser unaturlige ud. Med denne høje lyskvalitet vil du kunne opfylde de flestes behov og skabe et behageligt og inspirerende miljø.

Vi har integreret LED af højeste kvalitet i vores skinnespot, hvilket sikrer en lang levetid og sikker drift i op til 30.000 timer. Du kan stole på, at lysstyrken ikke svækkes betydeligt i løbet af denne periode. Selv med kontinuerlig brug, vil denne skinnespot kunne præstere optimalt i lang tid. Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv kølingsteknologi, der hjælper med at opretholde en stabil driftstemperatur og forlænger levetiden for hele produktet.

Vores 30W skinnespot fås i den varme hvide kulør (3000K), som er ideel til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys, der udstråles fra denne kulør, bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummets behagelige belysning.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at finde og udskifte pærer. Dette gør installationen og vedligeholdelsen lettere og mere praktisk.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 525,00

v. 10+  DKK 420,00

Du sparer årligt 360 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke3000 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Erstat85w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe