LEDlife LED lysskinne 27W
Til 3-faset skinner, RA90, 120 cm, hvid

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED lysskinne i hvidt hus 120 cm lang til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.


Produktbeskrivelse:

Denne LED lysskinne er specielt designet til at monteres på 3-faset skinner og er ideel til anvendelse i forskellige indendørs områder. Med en effekt på 27W og en tilslutning til 230V forsyning, er denne lysskinne en energieffektiv og praktisk løsning til belysning.

Med en lysstyrke på 2600 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikres en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er afgørende for at skabe et behageligt og tilfredsstillende lysmiljø. Lyset er desuden karakteriseret ved en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, er denne lyskvalitet tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer.

Det flimrer frie lys er velegnet til brugere, der er følsomme overfor flimmer. Det kan også bruges i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et jævnt og stabilt lys er nødvendigt. Med brugen af LED af den højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette kombineret med en driftssikker driver og effektiv køling, sikrer en lang levetid for hele produktet.

Lysskinnen leveres i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige og afslappende rum. Neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, hvor lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer en naturtro belysning af objekter.

Med dimensionerne på 31 x 1200 x 48 mm kan lysskinnen nemt passes ind i de fleste indretninger. Den leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at finde en kompatibel pære eller lyskilde til montering.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 726,00

v. 10+  DKK 580,80

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 93
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug27w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde1200 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.
Iframe