LEDlife sort skinnespot 24W
Flicker free, 125lm/w, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED skinnespot i sort hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spotten.

Flicker free - Lyset er uden flimmer.

125lumen / Watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 38 grader.

Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.


LEDlife sort skinnespot 24W, Flicker free, 125lm/w, 3-faset

Dette LEDskinnespot er designet til at give dig en effektiv og pålidelig belysning, samtidig med at det har en række ekstra fordele og funktioner, der gør det til et ideelt valg til forskellige behov. Med en effekt på 24W kan dette skinnespot erstatte en traditionel pære på 85W, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på lang sigt.

En af de vigtigste egenskaber ved dette skinnespot er dets lysstyrke på 3100 lumens, hvilket sikrer, at du får masser af lys til at oplyse dit rum. Den flotte RA-værdi på 90-95 forsikrer dig om, at lyset er af høj kvalitet, hvilket betyder, at alle farver vises levende og naturligt. Uanset om du bruger dette skinnespot til en almindelig belysningssituation eller til mere krævende opgaver, vil du blive imponeret over lyskvaliteten.

Et særligt træk ved dette skinnespot er, at det er flicker free, hvilket betyder, at det ikke flimrer. Dette gør det velegnet til brug i situationer, hvor der er dyr eller personer, der er følsomme over for flicker. Det er også perfekt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor der er behov for en stabil og jævn belysning uden flimren.

Det brugte LED-lys i dette skinnespot er af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig en lang og sikker drift op til 50.000 timer. Selv efter lang tids brug vil du opleve minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med den professionelle og driftssikre driver samt god køling er du garanteret en lang levetid for hele produktet.

Dette skinnespot fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning og er perfekt til brug i rum, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afstressende atmosfære.

Skinnespottet har dimensionerne 155 x Ø80 mm og leveres med en integreret lyskilde. Dette gør installationen hurtig og nem, da du ikke behøver at købe separate lyskilder. Alt hvad du behøver er inkluderet i dette praktiske skinnespot.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 455,00

Du sparer årligt 399 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • 38°

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3100 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Erstat85w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.
Iframe