LEDlife 28W hvid skinnespot
175 lm/W, RA 90, 38 grader, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner
Hvidt LED skinnespot på 28W.

Kan drejes og vinkles så lyset peger hvorhen man ønsker det.

Meget effektiv med hele 175 lumen per watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.


Effektiv og kvalitetsbevidst LEDskinnespot

LEDlife 28W hvid skinnespot er et kraftfuldt og energibesparende lysprodukt, der er velegnet til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 28W og tilslutning til 230V forsyning er det nemt at installere og bruge.

Dette skinnespot har en imponerende lysstyrke på 4900 lumens, hvilket sikrer et klart og fokuseret lys. Med et smalt lysudbredelsesvinkel på 38 grader kan man styre lyset præcist og opnå en kontrolleret belysning i rummet.

En vigtig faktor ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og LEDlife 28W skinnespot skuffer bestemt ikke på dette område. Med en høj RA-værdi på 90-95 kan man være sikker på at få et lys, der viser alle farver korrekt og naturligt. Dette er vigtigt i forskellige situationer, hvor farvenøjagtighed er afgørende, såsom i detailbutikker og udstillingslokaler.

Levetiden er også en vigtig faktor at overveje, når man vælger en lyskilde. LEDskinnespoten er lavet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket er vigtigt for at opretholde en konstant lyskvalitet. Den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Vælg den rette kulør for din belysning

LEDlife 28W hvid skinnespot leveres i varm hvid (3000K) kulør. Varm hvid belysning skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det bidrager også til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensionerne på 145 x Ø80 mm passer denne skinnespot perfekt ind i forskellige indretninger. Denne skinnespot er desuden udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og vedligeholde.

Opgrader dit belysningssystem med LEDlife 28W hvid skinnespot og nyd den høje lyskvalitet, energibesparelserne og den lange levetid. Uanset om det er til hjemmet, butikslokaler eller andre kommercielle rum, vil denne skinnespot være et pålideligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 359,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4900 lumens
Spredning38 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug28w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde145 mm.
Diameter80 mm.
Iframe