LEDlife 28W sort skinnespot
175 lm/W, RA 90, 38 grader, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner
Sort LED skinnespot på 28W.

Kan drejes og vinkles så lyset peger hvorhen man ønsker det.

Meget effektiv med hele 175 lumen per watt.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.LEDlife 28W sort skinnespot

LEDlife 28W sort skinnespotten er en kraftfuld belysningsløsning med en imponerende lysstyrke og fokuseret lys. Denne skinnespot er designet til at tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 4900 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, kan du være sikker på at opnå et kontrolleret lys, der præcist rækker ud til det ønskede område. Dette er særligt vigtigt i områder, hvor et klart og skarpt lys er påkrævet.

En af de mest imponerende funktioner ved LEDlife 28W sort skinnespotten er dens ekstra høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at den kan producere et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser hver eneste farve detalje. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i en detailbutik, vil denne skinnespot sikre, at farverne fremstår korrekt og levende.

For at sikre en lang og pålidelig drift er LEDlife 28W sort skinnespotten fremstillet med LED af den højeste kvalitet. Dette betyder, at den kan forventes at have en levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en pålidelig driver og god køling, vil denne skinnespot kunne opretholde sin kvalitet og performance i mange år.

LEDlife 28W sort skinnespotten kommer i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det bløde og varme lys. Dette er ideelt til steder som stuer, soveværelser eller andre rum, hvor man ønsker at skabe en hyggelig stemning.

Med en dimension på 145 x Ø80 mm og en integreret lyskilde er denne skinnespot nem at installere og passer perfekt ind i moderne indretninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 290,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4900 lumens
Spredning38 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug28w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde145 mm.
Diameter80 mm.
Iframe