System Shift Spot M
Lys 44x157x178mm, 10W, 24°, Sort, 2 kredsløb

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning med System Shift Spot M

Effekt: 10W
Tilslutning: Kan tilsluttes til en 48V forsyning
Lysstyrke: System Shift Spot M giver en imponerende lysstyrke på 700 lumens, hvilket sikrer et klart og skarpt lys. Lampen har en fokuseret lysstråle på 24 grader, som giver et kontrolleret lys, perfekt til at belyse specifikke områder.

Lyskvalitet og farvegengivelse

System Shift Spot M sikrer en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at lyset viser alle farver levende og naturligt. Denne lyskvalitet er velegnet til selv de mest krævende situationer. Lampen leveres med en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære.

Driftssikkerhed og levetid

System Shift Spot M er en pålidelig belysningsløsning med en producentgaranti på 5 år. Lampen er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle driver og god køling i lampen bidrager til en lang levetid for produktet.

Dimensioner og beskyttelse

System Shift Spot M har dimensioner på 178 x 44 x 157 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand. Lampen kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør den let at installere.

Med System Shift Spot M får du ikke kun en effektiv belysningsløsning, men også en belysning, der skaber en behagelig atmosfære og leverer en fantastisk farvegengivelse. Denne lampe er ideel til både private hjem, kontorer og andre steder, hvor god belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 646,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde44 mm.
Bredde178 mm.
Dybde157 mm.
Iframe