LED GU10 4,9W
RGBW + CCT + Dim, BTM, Spectrum Smart Easy Smart

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Dette LED GU10 pære er det perfekte valg, når du ønsker at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem. Med en effekt på 4,9W og GU10 fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 490 lumens og en spredningsvinkel på 100 grader, sikrer denne pære en jævn og bred fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 gør, at farver vises på en naturlig og ægte måde, hvilket gør denne pære velegnet til de flestes behov.

Du har mulighed for at regulere lysstyrken og skabe den ønskede stemning med denne pære, da den er dæmpbar via Smart Home. Bemærk, at den ikke kan dæmpes via en traditionel vægdæmper.

Med dimensioner på 54 x 50 mm passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor primært egnet til indendørs brug.

Denne LED GU10 pære er en del af Spectrum Smart Easy Smart serien, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed for et optimalt belysningsoplevelse. Lad denne pære bringe lys og stemning til dit hjem på en smart og effektiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 57,00

- +

  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke490 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4.9w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde54 mm.
Dybde50 mm.
Iframe