Fiale IV GU10
Rund, Sort, IP65, Uden Lyskilde

sp.SLIP001016
Ny

Billigst på PriceRunner


Den stilfulde og moderne indbygningsspot byder på en elegant løsning til både indendørs og udendørs belysning. Spotten er fremstillet i en rund form med en smuk sort finish, der passer perfekt til et bredt udvalg af indretninger og udemiljøer.

Funktioner

  • IP65 - Denne klassificering sikrer, at produktet er velegnet til udendørs brug. Det betyder, at spotten tåler både vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til montering på terrasser, i havestuer eller andre steder, hvor der er behov for robust belysning.
  • Tilslutning til 230V - Denne indbygningsspot er designet til nem installation med direkte tilslutning til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det til en praktisk løsning for både private og professionelle installationer.

Tekniske specifikationer

  • Dimensioner: 83 x 51 mm - Med sit kompakte design passer spotten perfekt ind i de fleste standard indbygningshuller, hvilket gør installationen enkel og ubesværet.
  • Hul størrelse: 72 mm - Passer til et standard indbygningshul og letter installationen uden behov for tilpasning.
  • Uden lyskilde - Bemærk, at lyskilden skal tilkøbes separat, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge den belysning, der bedst opfylder dine behov.

Denne indbygningsspot er en alsidig belysningsløsning, der kombinerer funktionalitet med æstetisk appel. Dens stilrene design og hårdføre materiale gør den velegnet til en række forskellige anvendelser, fra belysning af indgangspartier til at skabe den rette stemning på terrasser og i haver. Med IP65-klassificeringen kan du være sikker på pålidelig ydeevne og holdbarhed, selv under udfordrende vejrforhold.

Uanset om du er i gang med et komplet renoveringsprojekt eller blot ønsker at opdatere dine nuværende belysningsløsninger, er denne spot et smart valg, der leverer både kvalitet og stil. Med fokus på både funktionalitet og et flot design er denne spot et godt valg for enhver, der ønsker at opgradere deres belysning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 67,00

- +

Forventes på lager igen: 02/11/2024

 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Bredde83 mm.
Dybde51 mm.
Hulstørrelse72 mm.
MaterialeAluminium