Fiale Comfort Anti
Blænd GU10

sp.SLIP001019
Ny

Billigst på PriceRunner


Elegant og Justerbar Spotlys Til Indendørs Brug

Tilføj et strejf af elegance til din indendørs belysning med dette stilfulde og funktionelle spotlys. Designet i en diskret rund form med både lampehus og reflektor i klassisk sort, passer det smukt ind i de fleste moderne interiører. Med dimensionerne på Ø85x50 mm, er det en kompakt løsning, der leverer overlegen belysning.

Funktionalitet og Design

Dette spotlys er udstyret med en justerbar funktion, der gør det nemt at tilpasse lysets retning og fokus, afhængig af rummets behov. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære og oplyse ønskede områder præcist.

  • Tilsluttes til 230V forsyning, hvilket sikrer en effektiv og stabil lyskilde.
  • Designet uden en indbygget lyskilde, hvilket giver fleksibiliteten til at vælge lyskilden, der bedst passer til dine behov.
  • Med en hul størrelse på 75 mm, er installation nem og problemfri for både professionelle og gør-det-selv-entusiaster.

Tekniske Specifikationer

Med en beskyttelsesgrad på IP20, er denne enhed primært til indendørs brug og er ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den ideel til områder som stuer, korridorer og andre tørre rum. Den er ikke egnet til vådrum eller udendørs installation.

Dette spotlys er særligt designet til at arbejde med GU10 fatninger, som er utrolig populære for deres holdbarhed og tilgængelighed i mange forskellige lysstyrker og farvetemperaturer. Dette giver dig friheden til at vælge præcis, hvilken type lys du ønsker i dit hjem.

Installations- og Brugervenlighed

Installationen af dette elegante lysarmatur er enkel og kan gennemføres hurtigt ved at følge standard installationsinstruktioner for elektriske apparater. Husk altid at tage nødvendige sikkerhedsforanstaltninger eller konsultere en professionel elektriker, hvis du er i tvivl.

Udnyt de justerbare funktioner og den stilrene sorte finish til at fremhæve dine yndlingsområder i hjemmet eller kontoret. Uanset om du ønsker et fokuseret arbejdslys eller en dæmpet belysning for at skabe hygge, giver dette produkt dig mulighed for at variere belysningen efter behov.

Dette spotlys kombinerer funktionalitet, stil, og fleksibilitet, hvilket gør det til et fremragende valg for enhver, der ønsker at forskønne deres indendørs rum med kvalitetsbelysning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

Forventes på lager igen: 02/11/2024

 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Bredde85 mm.
Dybde50 mm.
Hulstørrelse75 mm.
MaterialeAluminium