Fiale Comfort Anti-Blænd GU10
250V, IP20, Ø85x50mm, Sort Rundt, Reflektor Sølv, Justerbar, Uden Lyskilde

sp.SLIP001020
Ny

Billigst på PriceRunner


Overlegen Belysningsløsning

For dem, der søger en pålidelig og elegant belysningsløsning, er det Fiale Comfort Anti-Blænd GU10 spotlys et fremragende valg. Dets sofistikerede design kombinerer både funktionalitet og stil, hvilket gør det ideelt til en række forskellige indendørs anvendelser.

Specifikationer og Design

Med en dimension på 85 x 50 mm, er dette spotlys kompakt nok til at passe ind i de fleste indretninger, samtidig med at det giver et markant visuelt indtryk. Det kræver en hul størrelse på 75 mm, hvilket gør det let at installere i forskellige lofttyper og materialer. Det sortlakerede, runde armatur med en sølvfarvet reflektor tilføjer et moderne og stilrent look til enhver rum.

Praktisk og Justerbart

Det justerbare design gør det muligt at rette lyset mod specifikke områder, hvilket kan fremhæve nøgleelementer eller skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette gør Fiale Comfort Anti-Blænd GU10 særdeles velegnet til både private hjem og kommercielle miljøer, hvor lysstyrke og retning er vigtige faktorer.

Installation og Elektrisk Krav

Armaturet tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket er standard for de fleste belysningsinstallationer i både hjem og kontorer. Bemærk, at produktet leveres uden lyskilde, hvilket giver dig friheden til at vælge den GU10 pære, der opfylder dine behov bedst, hvad enten det er for energieffektivitet, lysstyrke eller farvetemperatur.

IP20 Klassificering

Produktet er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det ikke til brug i vådzoner som badeværelser eller udendørsarealer, hvor fugt kan være til stede.

Konklusion

  • Stilfuldt og moderne design med sort rundt armatur og sølv reflektor.
  • Justerbart for optimal lysretning.
  • Energivenlig tilslutning til 230V forsyning.
  • Kræver GU10 pærer (ikke inkluderet).
  • Velegnet til tørre indendørs miljøer med IP20 klassificering.

Med sin enkle installation, justerbare lysvinkel og æstetiske design er Fiale Comfort Anti-Blænd GU10 det perfekte valg for dem, der ønsker stilfuld og effektiv belysning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 52,00

- +

Forventes på lager igen: 02/11/2024

 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Bredde85 mm.
Dybde50 mm.
Hulstørrelse75 mm.
MaterialeAluminium