LED kertepære 5W E14
230V, varm hvid, dæmpbar, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED kertepære 5W E14

LED kertepære med E14 fatning

Denne LED kertepære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning i dit hjem. Med en effekt på 5W og en E14 fatning passer den perfekt i mindre lamper og lysarmaturer. Den tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Lyskvalitet og lysstyrke

Pæren har en lysstyrke på hele 470 lumens og en spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn og effektiv belysning i rummet. Med en høj RA værdi på 80-85 opnår du en naturlig farvegengivelse, der fremhæver alle nuancer og detaljer i omgivelserne. Dette skaber en behagelig belysning, der passer til de flestes behov.

Dæmpbar og varm hvidt lys

Denne LED kertepære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Med en varm hvid kulør skaber pæren en hyggelig og afslappende atmosfære, der inviterer til ro og velvære. Det varme lys bidrager til en indbydende og behagelig stemning i hjemmet.

Dimensioner

Med dimensioner på 109 x 36 mm passer denne LED kertepære perfekt i mindre lamper og lysekroner. Den kompakte størrelse gør det let at integrere pæren i forskellige typer af belysningsarmaturer, så du kan få glæde af den behagelige belysning overalt i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde109 mm.
Dybde36 mm.
Iframe