Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412v

sp.WOJ+00672
Ny

Billigst på PriceRunner


Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412v

Dette armatur er designet til at tilsluttes til en 412V strømforsyning og leverer en imponerende lyskvalitet til ethvert rum. Med en høj RA værdi på 80-85 sikrer armaturet et naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere og skaber en behagelig belysning i ethvert miljø.

Armaturet er ideelt til forskellige anvendelser, lige fra kontorer og butikker til hjemmet og offentlige bygninger. Den 4-pin 2D sokkel sikrer en pålidelig og stabil forbindelse til lyskilden, hvilket giver en lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Den lette installation gør det nemt at montere armaturet, så du kan nyde det smukke lys med det samme.

Armaturet er også energieffektivt, hvilket hjælper med at reducere driftsomkostningerne og gøre det mere bæredygtigt. Den lange levetid på lyskilden betyder færre udskiftninger og mindre affald, hvilket gavner både miljøet og din pengepung.

Uanset om du har brug for belysning til arbejde, afslapning eller socialt samvær, så vil dette armatur opfylde dine behov og skabe den perfekte atmosfære. Med sin høje lyskvalitet og pålidelige ydeevne er det et fremragende valg til enhver belysningsløsning.

Så hvis du leder efter en armatur med en imponerende lyskvalitet, lang levetid og energieffektivitet, er Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412v det ideelle valg for dig. Lad lyset fylde dit rum og skabe den perfekte stemning med dette alsidige og pålidelige armatur.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 9,50

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding412V
Dimensioner
FatningGR10q
Iframe