LH 6V/5W G4
60lm, HG4006005, klar

sp.WOJ+11223
Ny

Billigst på PriceRunner
Bemærk: 6V.


Produktbeskrivelse

Dette LH 6V/5W G4 pære er en pålidelig og effektiv lyskilde, der er ideel til brug i forskellige belysningsapplikationer. Med en effekt på 5W og en G4 fatning er denne pære nem at installere og bruge. Den skal tilsluttes til en 6V strømkilde.

Med en lysstyrke på 60lm giver denne pære tilstrækkeligt lys til at oplyse rummet effektivt. Den klare finish på pæren sikrer en jævn og ensartet lysfordeling uden skygger eller flimren.

En af de fremragende funktioner ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en smuk og ægte måde. Uanset om du bruger denne pære til hjemmebelysning, i butiksvinduer eller på kontoret, vil du nyde en behagelig og klar belysningsoplevelse.

Denne pære er designet til at opfylde de flestes behov med hensyn til lyskvalitet og effektivitet. Den moderne teknologi sikrer, at pæren har en lang levetid og er energieffektiv, hvilket gør den til en økonomisk og miljøvenlig valg.

Uanset om du har brug for belysning i dit hjem, på arbejdspladsen eller andre steder, er LH 6V/5W G4 pæren et pålideligt valg, der vil give dig det lys, du har brug for. Kombinationen af høj kvalitet, effektivitet og holdbarhed gør denne pære til et fremragende valg til enhver belysningsapplikation.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 14,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding6V
Dimensioner
FatningG4
Iframe