Nymphea Ringe 18W
Neutral Hvid, 230V, 115°, IP54, IK04, Ø250x52, Hvid / Sort, Rund med Vedhæng

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med Nymphea Ringe 18W

Nymphea Ringe 18W er en elegant og effektiv belysningsløsning, der kombinerer høj lyskvalitet med en stilfuld æstetik. Med en effekt på 18W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne lampe ideel til både private hjem og forskellige kommercielle rum.

Lampen har en lysstyrke på 1200 lumens og en imponerende spredning på 115 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden blænding. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på en flatterende måde. Dette gør lampen velegnet til en lang række formål og behov.

Med en kulør på neutral hvid, tilbyder Nymphea Ringe 18W det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning, hvor belyste emner fremstår helt naturlige og korrekte i farverne.

Med dimensioner på 250 x 52 mm passer denne lampe perfekt ind i de fleste rum og indretningsstile. Den er designet med en IP54 rating, hvilket betyder at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Derudover kommer lampen med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Den runde form og de elegante vedhæng giver Nymphea Ringe 18W et unikt og stilfuldt udtryk, der vil tilføre ethvert rum en visuel appel. Uanset om det er til belysning af hjemmet, kontoret eller butikslokalet, vil denne lampe med sin kombination af funktionalitet og stil være et smart valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 369,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1200 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde250 mm.
Dybde52 mm.
MaterialePC
Iframe