C37 LED 8W E27
230V, varm hvid Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

8W LED pære med E27 fatning, som kan tilsluttes direkte til en 230V strømkilde. Denne LED pære er ideel til at erstatte traditionelle glødepærer med en energieffektiv og langtidsholdbar lyskilde. Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på 160 grader, sikrer denne LED pære en jævn og bred belysning i rummet.

Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den gengiver farverne naturligt og ægte. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og øjenvenlig belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Denne LED pære er tilgængelig i en varm hvid kulør, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære i rummet. Det varme lys er velegnet til steder, hvor man ønsker at skabe en indbydende og behagelig stemning, for eksempel i stuen eller soveværelset.

Med dimensioner på 107 x 37 mm passer denne LED pære perfekt i de fleste lamper og armaturer med E27 fatning. Installering er enkel og kræver ingen særlige værktøjer.

Denne LED pære er et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv, langtidsholdbar og kvalitetsbelysning til dit hjem eller din arbejdsplads. Den varme hvide kulør og høje lyskvalitet sikrer en behagelig og velfungerende belysning, der passer til de flestes behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 12,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke710 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde107 mm.
Dybde37 mm.
Iframe