5W Farvet LED pære
Rød, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


5W Farvet LED pære, Rød, matteret, E27

Denne 5W farvede LED pære er ideel til at tilføje et stemningsfyldt lys til dit hjem eller kontor. Med en E27 stor fatning er det nemt at installere og passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør den fleksibel i brug.

En af de særlige egenskaber ved denne LED pære er dens høje spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør det nemt at skabe en behagelig atmosfære uden mørke områder. Den matte overflade giver et blødt og diffust lys, der ikke er for skarpt eller blændende.

Med dimensioner på 92 x 50 mm passer denne LED pære i de fleste standard lampefatninger. Du kan bruge den til at erstatte traditionelle pærer og opnå energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Den har et lavt strømforbrug på kun 4.9W, hvilket gør den miljøvenlig og økonomisk.

Vær opmærksom på, at denne LED pære har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser. For udendørs brug eller i fugtige områder anbefales det at bruge en LED pære med en højere IP-klassificering.

Flere detaljer

DKK 27,00

- +

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRød
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4.9w
Spænding230V
Dimensioner
FatningE27
Bredde92 mm.
Dybde50 mm.
MaterialePlastik
Iframe