A60 LED E27 4W Kultråd
Varm Hvid, Klar, Spectrum

sp.WOJ+13876
Ny

Billigst på PriceRunner


Detaljeret beskrivelse af A60 LED E27 4W Kultråd, Varm Hvid, Klar, Spectrum

Dette LED lys til E27 fatning er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med en effekt på 4W er det energibesparende og miljøvenligt valg, da det bruger mindre strøm end traditionelle pærer. Lysstyrken på 450 lumens gør det ideelt som generel belysning i mindre rum eller som supplement til eksisterende lyskilder.

Det klare design og den varme hvide farve skaber en behagelig og hjemlig atmosfære. Med en høj spredning på 300 grader sikres en jævn fordeling af lyset, hvilket eliminerer skarpe skygger og skaber en behagelig belysning i hele rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne gengives naturligt og korrekt. Dette er særligt vigtigt, hvis du ønsker at skabe en behagelig stemning eller arbejder med farver, hvor nøjagtig gengivelse er afgørende. Med dette LED lys kan du være sikker på, at farverne vises i deres sande nuancer.

Med dimensioner på 107 x 60 mm passer denne LED pære nemt ind i eksisterende armaturer og lamper. Installationen er hurtig og nem – du skal blot skrue pæren i fatningen og tilslutte den til en 230V strømkilde for at nyde det behagelige lys.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme, forbedre arbejdsmiljøet på kontoret eller opgradere belysningen i din butik, så er denne A60 LED pære et pålideligt valg. Med sin lang levetid og energieffektivitet vil den spare dig penge på elregningen og give dig en behagelig belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke450 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde107 mm.
Dybde60 mm.
Iframe