Spectrum 14W LED spot
12V, G53, AR111

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig AR111 G53 LED pære.

Pæren skal tilsluttes til 12V.

Fokuseret lys på 40 grader - perfekt til udstillinger og lignende, hvor der skal fokuseres på hylder / varer.


Spectrum 14W LED spot er et kraftfuldt og effektivt produkt, der tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 970 lumens og en fokuseret lysstråle på 45 grader, er denne spot en perfekt løsning til at skabe et kontrolleret lysmiljø, hvor du har fuld kontrol over belysningen.

Men det er ikke kun lysstyrken, der gør Spectrum 14W LED spot til en fantastisk investering, den høje lyskvalitet er også en stor fordel. Med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på, at lyset er naturligt og flot og viser alle farver på en ægte måde. Med denne kvalitet er lyset tilstrækkeligt til langt de flestes behov, og du kan nyde det klare og klare lys uden at kompromittere på kvaliteten.

Spectrum 14W LED spot kommer også i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Varm hvid giver en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til en hyggelig aften derhjemme. Neutral hvid er det perfekte valg til et effektivt arbejdsmiljø, hvor du vil undgå blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Spectrum 14W LED spot har også en kompakt størrelse på 111 x 69 mm, så den passer nemt ind i de fleste rum. Med denne spot kan du skabe den belysning, du ønsker, og med dens høje kvalitet og effektive brug af energi, er den en god investering i dit hjem eller på dit arbejdssted.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 171,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke970 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug14w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG53
Bredde111 mm.
Dybde69 mm.