Spectrum 10W hvid LED spot
AR111, GU10, 20°, 230v, 4000K

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig AR111 G10 LED pære.


Oplev god spot belysning med Spectrum 10W hvid LED spot - AR111, GU10, 230v, der bringer dit rum til live med skarpt og fokuseret lys.

Fokuseret lys på 20 grader - perfekt til udstillinger og lignende, hvor der skal fokuseres på hylder / varer.


  • Effektiv lysstyrke: Med 850 lumen sikrer denne LED spot en kraftig og klar belysning, perfekt til at fremhæve detaljer og skabe den rette stemning.
  • Fokuseret lysstråle: Den 20 graders spredning gør den ideel til belysning af hylder og udstillingsområder, hvor præcision og intensitet er nøglen.
  • Energieffektiv: Spar på energien med denne 10W LED pære, der giver samme lysstyrke som traditionelle høj-watt pærer, men med langt lavere elforbrug.
Pæren skal tilsluttes til 230v.


Produktbeskrivelse

Det Spectrum 10W hvide LED-spot med AR111 og GU10 fatning er et kraftfuldt og alsidigt lysarmatur, der er ideelt til både hjemmebrug og kommerciel belysning. Dette spot er designet til at have en lang levetid og et energieffektivt forbrug, hvilket gør det til et populært valg blandt forbrugere.

Dette produkt har en effekt på 10W og er udstyret med en GU10 fatning, der gør det nemt at montere og udskifte. Spotlyset kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør det let at installere og bruge i hjemmet eller på kontoret.

Med en lysstyrke på 850 lumens og en fokuseret lysstråle på 20 grader giver dette produkt et kontrolleret og præcist lys. Dette gør det ideelt til brug i udstillingsrum, butikker eller som spotlight i hjemmet. Med en høj lyskvalitet, målt ved en RA-værdi på 80-85, giver dette spotlys et naturligt og ægte lys, der fremhæver farverne på det belyste område.

Dette LED-spot kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Denne kulør sikrer et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har nogen blå eller gule toner. Dette betyder, at emner, der er belyst af dette spot, vil fremstå helt naturlige og i deres sande farver.

Med dimensionerne 111 x 74 mm er dette LED-spot kompakt og nemt at installere i forskellige rum og armaturer. Det kommer også med en lang levetid og en garanti, der sikrer, at produktet vil fungere korrekt i lang tid.

Uanset om du har brug for en effektiv belysning til dit hjem eller arbejdsplads, er Spectrum 10W hvid LED-spot med AR111, GU10 fatning og 230V strømforsyning et pålideligt og alsidigt valg. Dette spotlys sikrer et kontrolleret lys med høj lyskvalitet og giver dig mulighed for at skabe det perfekte miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 72,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke850 lumens
Spredning20 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde111 mm.
Dybde74 mm.
Iframe