6W LED spot, 10°
Ekstra fokuseret, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet

Det 6W LED-spot med GU10-fatning er et kraftfuldt og effektivt lyskilde. Det tilsluttes til en standard 230V-forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Lysstyrken på dette produkt er 430 lumens, hvilket giver en behagelig og tilstrækkelig belysning til de fleste opgaver. Det fokuserede lys på 10 grader sikrer en præcis og kontrolleret lysstråle, der er ideel til at fremhæve bestemte områder eller genstande.

Dette LED-spot har en høj lyskevalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket er vigtigt for at skabe den rette atmosfære eller til professionel brug.

Kulør på lyset

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det bidrager til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket får belyste genstande til at se naturlige ud.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med en tydelig blålig farvetone. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Dimensioner

Dette LED-spot har dimensioner på 58 x 50 mm. Det er kompakt og passer godt ind i forskellige armaturer eller installationer.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det ikke bruges i områder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 43,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke430 lumens
Spredning10 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde58 mm.
Dybde50 mm.
Iframe