Spectrum 5W LED pære
C35, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E14

sp.WOJ+14458
Ny

Billigst på PriceRunner


5W LED pære til E14 fatning med Spectrum, C35, kultråd og rav farvet glas

Denne Spectrum 5W LED pære er designet til at passe til en E14 fatning og er ideel til at skabe en hyggelig og æstetisk atmosfære i dit hjem. Pæren leverer et ekstra varmt lys, som skaber en indbydende stemning i ethvert rum.

Pæren kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere den i din eksisterende lampe eller armatur. Med dens 5W effektforbrug, er den energieffektiv og medvirker til at reducere din elforbrug.

Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en god belysning i hele rummet uden skygger eller mørke områder.

En vigtig egenskab ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Du vil kunne nyde den fulde farveintensitet i dit hjem, da lyset fra pæren gengiver farverne på en tro og præcis måde.

Med sine dimensioner på 99 x 37 mm passer pæren perfekt til de fleste lamper og armaturer. Det kompakte design gør det nemt at skifte til LED belysning uden at skulle ændre på dit eksisterende lysopsætning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke500 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde99 mm.
Dybde37 mm.
Iframe