6W LED kronepære
G45, matteret glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

6W LED kronepære, G45, matteret glas, E27

Denne LED-kronepære er designet med et elegant og klassisk look. Med en effekt på 6W og en stor E27 fatning er den nem at montere og tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 520 lumens og en bred spredning på 160 grader er denne pære ideel til rum, hvor et jævnt og godt fordelt lys er vigtigt.

Kvalitetsbelysning:

Med en høj lyskvalitet og en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 sikrer denne LED-pære et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger pæren til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller til at arbejde effektivt i et kontor, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Kulør på lyset:

Denne LED-kronepære fås i tre forskellige kulører:

Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til rum, hvor man ønsker at slappe af og nyde en behagelig belysning.

Neutral hvid (4000K): Skaber det perfekte arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til kontorer, arbejdsområder og rum, hvor en effektiv belysning er vigtig.

Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med en tydelig blålig nuance. Denne kulør bruges typisk sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle anvendelser som malerkabiner, akvarier eller dekoration.

Dimensioner: Med sine mål på 82 x 45 mm passer denne LED-kronepære nemt i de fleste lamper og armaturer. Denne kompakte størrelse gør det muligt at bruge pæren i forskellige rum og belysningsinstallationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 12,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke520 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.
Iframe