Spectrum LED pære 6W
G45 E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet

6W med E14 lille fatning. Denne LED-pære har en effekt på 6 watt og er udstyret med en E14 lille fatning, der gør det nemt at tilslutte den til en 230V forsyning. Med denne LED-pære kan du opnå en energieffektiv belysning af dine rum.

Med en lysstyrke på 540 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor din LED-pære er placeret, vil lyset blive spredt på en effektiv måde.

En vigtig faktor for en god LED-pære er lysens kvalitet. Denne LED-pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til generel belysning eller til specielle formål, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Kulør på lyset

Med denne LED-pære kan du vælge mellem tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K).

Varm kulør gør det muligt at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Dette lys kan skabe en hyggelig stemning og er ideelt til brug i rum, hvor du ønsker at slappe af og nyde det varme lys.

Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Hvis du har brug for en god belysning til arbejde eller læsning, er denne kulør et ideelt valg.

Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

LED-pæren har følgende dimensioner: 82 x 45 mm. Denne størrelse gør den nem at installere og passer til forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke540 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.
Iframe