GU10 230V 4W
45° Varm Hvid med Linse, Spectrum

sp.WOJ+14089
Ny

Billigst på PriceRunner


Enestående GU10 LED pære med høj lyskvalitet

Denne GU10 LED pære på 4W er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et effektivt og energibesparende lyskilde. Med dens GU10 fatning er den nem at installere og tilslutte til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til både private hjem og kommercielle miljøer.

Lysstyrken på 360 lumens sikrer, at rummet bliver oplyst på en behagelig måde, samtidig med at det fokuserede lys på 45 grader giver et kontrolleret lys, der er ideelt til fx spotbelysning. Dette gør pæren velegnet til brug i stuen, køkkenet, gangen eller andre steder, hvor du ønsker et specifikt område oplyst.

Med en RA værdi på 80-85 er denne LED pære kendt for sin høje lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver i rummet. Dette gør den ideel til brug i områder, hvor farvegengivelse er vigtig, fx i detailbutikker eller kunstgallerier. Lyskvaliteten er desuden tilstrækkelig til langt de flestes behov, hvilket gør denne pære alsidig og anvendelig i mange forskellige sammenhænge.

Med sine dimensioner på 56 x 50 mm passer denne GU10 LED pære nemt ind i eksisterende lamper og armaturer, og den er let at installere uden behov for ekstra tilpasninger. Den lange levetid på LED-pærer gør desuden, at du kan nyde godt af dette effektive lys i lang tid, før den skal skiftes ud.

Samlet set er denne GU10 LED pære med 4W og varm hvid farvetemperatur en pålidelig og holdbar lyskilde, der giver et behageligt og effektivt lys, hvor end du vælger at bruge den. Med dens enestående lyskvalitet og energibesparende egenskaber er den et miljøvenligt valg, der samtidig skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem eller arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 16,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke360 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde56 mm.
Dybde50 mm.
Iframe