Spectrum LED pære
4W, 12V, MR16 / GU5.3

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum LED-pære er en energieffektiv og holdbar lyskilde, der passer perfekt til belysning i hjemmet eller arbejdsmiljøer. Med en effekt på 4W og en MR16 / GU5.3 fatning er det nemt at tilslutte pæren til en 12V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 410 lumens og en spredningsvinkel på 100 grader sikrer denne LED-pære en jævn og bred fordeling af lys, hvilket gør den velegnet til rum, hvor det er vigtigt at opnå en god belysning. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt og ægte lys, der flot fremviser alle farver. Denne lyskvalitet opfylder de flestes behov og sikrer en behagelig belysning.

Kulør på lyset:

Denne Spectrum LED-pære fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til din belysningsstil:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideelt til steder, hvor afslapning og hygge er vigtigt.

Neutral hvid (4000K): Med denne kulør får du det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til kontorer, butikker eller andre arbejdsområder, hvor præcision og klarhed er afgørende.

Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det bruges normalt ikke så meget i Skandinavien, men det er populært i malerkabiner, akvarier eller til speciel dekoration, hvor det blålige skær kan skabe en unik effekt.

Med dimensionerne 50 x 50 mm passer denne Spectrum LED-pære let ind i forskellige lysarmaturer og sikrer en alsidig anvendelse. Byt dine gamle pærer ud med denne energieffektive LED-pære og oplev fordelene ved et naturligt og jævnt lys, der passer til dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 24,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke410 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR16
Bredde50 mm.
Dybde50 mm.
Iframe