1,5W Mini pære
T26, Kold Hvid, 230V, E14, Spectrum

sp.WOJ+52322_1.5W
Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev 1,5W Mini pære, som kombinerer klassisk design med moderne teknologi for optimal belysning.

  • Effektiv lysstyrke: Med en lysstyrke på 100 lm/W får du en kraftfuld og energieffektiv lyskilde.
  • Kold hvid farvetemperatur: Udsender et koldt hvidt lys (6000K), ideelt til områder hvor fokus og koncentration er nødvendigt, som tekniske arbejdsstationer.
  • Lavt energiforbrug: Kun 1,5W for et miljørigtigt og økonomisk venligt valg.


1,5W Mini pære, T26, Kold Hvid, 230V, E14, Spectrum

Denne 1,5W mini pære er designet med tanke på effektiv belysning i mindre rum eller som en accentbelysning i større rum. Pæren har en E14 lille fatning, hvilket gør den nem at installere i forskellige lamper eller armaturer. Den tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste elektriske installationer.

Lysstyrken på 150 lumens sikrer, at pæren giver tilstrækkeligt med lys til at oplyse rummet eller det område, den er installeret i. Samtidig har pæren en høj spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og effektivt over et større område.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, garanteres et naturligt og ægte lys, der viser alle farver præcist og levende. Dette gør pæren ideel til brug i hjemmet, butikker eller andre steder, hvor farverne skal fremstå klart og naturligt.

Den kompakte størrelse på 50 x Ø23 mm gør pæren velegnet til installation i mindre lamper eller armaturer uden at fylde for meget. Dette gør det let at integrere pæren i forskellige designkoncepter og belysningsløsninger.

Med denne 1,5W mini pære fra Spectrum får du en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der opfylder de fleste behov for belysning i hjemmet, på kontoret eller andre steder, hvor god belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke150 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde50 mm.
Diameter23 mm.
Iframe