Noctis Lux Projektør 10W
230V, IP65, 90x75x27mm, Hvid

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den kraftfulde Noctis Lux Projektør 10W - en energieffektiv lysløsning, der kombinerer holdbarhed og høj ydeevne til udendørs belysning.

  • Energieffektivitet: Med kun 10W forbrug leverer denne projektør maksimal lysstyrke, hvilket reducerer energiforbruget og sparer penge.
  • IP65-klassificering: Designet til at modstå forskellige vejrforhold, sikrer IP65-certificeringen, at projektøren er støv- og vandtæt, ideel til udendørs brug.
  • Kompakt design: Med dimensionerne 90x75x27mm passer denne projektør diskret og stilfuldt ind i enhver udendørs indretning uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Nem installation: Tilslutning til en standard 230V strømforsyning gør installationen enkel og problemfri, selv for dem uden teknisk erfaring.
  • Elegant hvid farve: Den hvide finish på Noctis Lux Projektøren integrerer perfekt i alle miljøer og tilføjer et moderne touch.


Noctis Lux Projektør 10W

Velkommen til vores produktbeskrivelse af Noctis Lux Projektør 10W

Effektiv belysning til ethvert behov

Noctis Lux Projektør 10W er en alsidig og effektiv lyskilde, der er ideel til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 1000 lumens, er denne projektør perfekt til at skabe en jævn og behagelig belysning i ethvert rum eller område.

Vælg den rette kulør til dine behov

Med mulighed for at vælge imellem tre forskellige kulører - Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K) - kan du skabe den rette stemning og atmosfære, uanset om det er til afslapning, arbejde eller dekoration. Den varme kulør skaber hygge, den neutrale kulør giver naturlig belysning, og den kolde kulør er ideel til specielle formål.

Robust og vejrbestandig design

Projektøren har dimensioner på 90 x 27 x 75 mm og er designet til at kunne modstå diverse vejrforhold med en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er vandafvisende og kan tåle regn. Dette gør den perfekt til udendørs brug, f.eks. til at lyse op i haven, på terrassen eller ved indkørslen.

Nem at installere og bruge

Med muligheden for at tilslutte projektøren direkte til en 230V strømkilde og den integrerede lyskilde, er den nem at installere og bruge. Projektøren har desuden en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og optimal belysning.

Så uanset om du har brug for en effektiv arbejdsbelysning, en hyggelig stemningsskaber eller speciel belysning til dekoration, vil Noctis Lux Projektør 10W være det perfekte valg for dig!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 36,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke1000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde27 mm.
Bredde90 mm.
Dybde75 mm.
MaterialeALUMINIUM, GLASS
Iframe