S-S kabel
LED strips forbindelsesstykke, 10mm

sp.WOJ+01574
Ny

Billigst på PriceRunner


Det perfekte forbindelsesstykke til dine LED-strips

Det S-S kabel LED strips forbindelsesstykke på 10mm er den ideelle løsning, når du ønsker at forbinde dine LED-strips på en sikker og pålidelig måde. Med dette produkt kan du nemt tilslutte dine LED-strips til en 12V strømforsyning, så du kan nyde det smukke lys, de leverer.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85
Dette LED strips forbindelsesstykke sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver på en flot og realistisk måde. Uanset om du bruger LED-strips til dekoration, belysning eller andre formål, vil den høje lyskvalitet sikre, at resultatet bliver imponerende.

Kan dæmpes
En ekstra fordel ved dette S-S kabel LED strips forbindelsesstykke er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig atmosfære eller et skarpt arbejdslys, kan dette produkt tilpasses dine præferencer.

Med det brugervenlige design er det nemt at tilslutte LED-strips og sikre en stabil forbindelse. Den holdbare konstruktion sikrer desuden, at produktet kan holde til daglig brug og sikrer pålidelig drift i lang tid.

S-S kabel LED strips forbindelsesstykket passer til LED-strips med en bredde på 10mm og er derfor alsidigt og kompatibelt med mange forskellige typer LED-belysning. Uanset om du har brug for at forbinde en enkelt stribe eller flere i serie, vil dette produkt sikre en pålidelig og sikker forbindelse.

Samlet set er dette S-S kabel LED strips forbindelsesstykke en pålidelig og kvalitetsbevidst løsning til dine LED-strips, der sikrer en høj lyskvalitet, mulighed for dæmpning og nem installation.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 10,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe