SPS 2 forbindelse
sort, Spectrum

sp.WOJ+05186
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS 2 forbindelse i sort fra Spectrum er en pålidelig og effektiv måde at tilslutte dine lamper til en 230V strømkilde. Med høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, er dette produkt designet til at skabe et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos langt de fleste brugere.

Specifikationer

SPS 2 forbindelsen har dimensioner på 165 x 32 x 165 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at sikre, at produktet ikke udsættes for fugt eller vand for at undgå beskadigelse.

Anvendelse

Denne forbindelse er ideel til brug i boliger, kontorer eller andre steder, hvor der er behov for pålidelig og kvalitetsbelysning. Den sorte farve giver et elegant og tidløst udseende, der passer godt til de fleste indretninger. Med dens høje lyskvalitet vil dine lamper skinne klart og skabe den rette stemning i rummet.

Samlet set er SPS 2 forbindelsen fra Spectrum et pålideligt og effektivt valg til dine lysinstallationer. Med fokus på høj lyskvalitet og holdbarhed er dette produkt designet til at opfylde dine behov og skabe et behageligt og æstetisk lysmiljø.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 105,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde165 mm.
MaterialeAluminium
Iframe