Forbindelsesstykke til SPS2 skinner
L Venstre, Hvid, Spectrum

sp.WOJ+05177
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Dette SPS 2-stik L venstre hvid Spectrum er en praktisk og stilfuld løsning til belysning i dit hjem eller kontor. Med mulighed for tilslutning til en 230V strømkilde, er det nemt at installere og bruge.

Data om produktet

Tilslutningsmuligheder: 230V forsyning

Lyskvalitet: Med en imponerende RA værdi på 80-85, sikrer dette stik et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og ægte måde. Denne lyskvalitet er velegnet til de flestes behov, hvilket gør det ideelt til både arbejds- og boligmiljøer.

Dimensioner: 100 x 32 x 100 mm

IP rating: IP20 - Dette stik er ikke beskyttet mod vand, så det skal anvendes indendørs og beskyttes mod fugt.

Dette SPS 2-stik L er særligt velegnet til venstre positionering og har en elegant hvid Spectrum farve, der passer perfekt til moderne indretninger. Det kompakte design gør det nemt at integrere i forskellige rum og installationer.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, køkkenet, kontoret eller et andet rum, vil dette stik levere pålidelig og stilfuld belysning. Den høje lyskvalitet sikrer, at du kan nyde en behagelig belysning, der ikke skaber blænding eller farveforvrængning.

Med fokus på både funktionalitet og æstetik er dette SPS 2-stik L venstre hvid Spectrum et ideelt valg for enhver, der leder efter en pålidelig og stilfuld løsning til belysning. Opgrader dit rum med dette praktiske og elegante stik i dag.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 56,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe