SPS 2 forbindelse T2 venstre sort Spectrum

sp.WOJ+05190
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS 2 forbindelse T2 venstre sort Spectrum er en praktisk og stilfuld løsning til at tilslutte dine lysarmaturer til en 230V forsyning. Denne forbindelse er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, da den leveres i en smuk sort farve fra Spectrum-serien.

Vigtige data:

  • Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne forbindelse et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette gør den ideel til rum, hvor farvernes præcision er vigtig.
  • Dimensioner: 165 x 32 x 100 mm. Den kompakte størrelse gør det nemt at installere denne forbindelse i forskellige rum og indretninger.
  • IP20: Selvom denne forbindelse ikke er modstandsdygtig over for vand med en IP20 vurdering, er den stadig egnet til brug i indendørs rum, hvor den ikke vil blive udsat for vand.

SPS 2 forbindelse T2 venstre sort Spectrum er et pålideligt valg til at opfylde dine belysningsbehov. Uanset om du er en professionel elektriker eller en gør-det-selv entusiast, vil denne forbindelse hjælpe dig med at skabe et behageligt og velfungerende lysmiljø i dit hjem, på kontoret eller andre steder.

Med sit elegante design og høje lyskvalitet vil denne forbindelse ikke kun fungere som en praktisk komponent i dit lysarmatur, men også som en smuk detalje, der bidrager til indretningen af rummet.

Investér i et produkt af høj kvalitet med SPS 2 forbindelse T2 venstre sort Spectrum, og nyd fordelene ved et klart og ægte lys, der skaber en behagelig atmosfære i dine omgivelser.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe