SPS Connector 2 T2 Venstre Hvid
Spectrum

sp.WOJ+05189
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS Connector 2 T2 Venstre Hvid, Spectrum er en smart og stilfuld måde at tilslutte dine lyskilder til 230V forsyning. Denne tilslutning giver dig mulighed for at nyde høj lyskvalitet med en imponerende RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde.

Lyskvalitet

RA værdi på 80-85 betyder, at dette produkt leverer lys af høj kvalitet, som opfylder de flestes behov. Med en sådan lyskvalitet kan du være sikker på, at dine omgivelser belyses på en behagelig og naturlig måde, samtidig med at alle farver vises klart og tydeligt.

Dimensioner

Med dimensionerne 165 x 32 x 100 mm er SPS Connector 2 T2 Venstre Hvid, Spectrum en kompakt og diskret løsning til at tilslutte dine lyskilder. Den passer perfekt ind i de fleste miljøer uden at optage unødig plads.

IP20-klassificering

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at anvende det i tørre omgivelser for at sikre optimal ydeevne og lang levetid.

Uanset om du har brug for en pålidelig og effektiv løsning til at forbinde dine lyskilder eller ønsker at opgradere din belysning til en højere kvalitet, så er SPS Connector 2 T2 Venstre Hvid, Spectrum et fremragende valg. Med fokus på lyskvalitet, design og holdbarhed leverer dette produkt alt, hvad du har brug for til at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe