SPS 2 Strømforsyning Højre Hvid Spectrum

sp.WOJ+05169
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne SPS 2 Strømforsyning Højre Hvid Spectrum er en pålidelig og effektiv strømforsyning, der er designet til at levere stabil strøm til dine lyskilder. Med en tilslutning til en 230V strømkilde kan du nemt og pålideligt forsyne dine lysarmaturer med den nødvendige strøm.

Denne strømforsyning sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne strømforsyning til hjemmebelysning eller kommercielle formål, vil du blive imponeret over lyskvaliteten, der er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Strømforsyningen har dimensioner på 98 x 32 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige typer armaturer og installationer. Den har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere denne strømforsyning et sted, hvor den ikke vil udsættes for vand eller fugt for at sikre dens lang levetid og optimale ydeevne.

Med denne SPS 2 Strømforsyning Højre Hvid Spectrum får du en pålidelig og effektiv strømforsyning, der sikrer optimal drift af dine lysarmaturer. Uanset om du bruger den til kontorbelysning, butiksbelysning eller hjemmebelysning, vil du kunne nyde den høje lyskvalitet og pålidelige ydelse, som denne strømforsyning tilbyder.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 39,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde98 mm.
MaterialeAluminium
Iframe