SPS SkinneLINE 1-faset 2m hvid (LED Armatur/lampe uden lyskilde) SPECTRUM

sp.WOJ+04432
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS SkinneLINE 1-faset 2m hvid (LED Armatur/lampe uden lyskilde) SPECTRUM er et stilfuldt og funktionelt LED armatur, der er velegnet til en lang række belysningsbehov. Dette armatur tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og er nemt at montere i både private hjem og kommercielle installationer.

Armaturet leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det giver et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette gør det ideelt til områder, hvor lyskvaliteten er vigtig, som f.eks. detailbutikker, kontorer og boliger. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Med en længde på 2000 mm passer dette armatur perfekt til mange rum og kan bruges til at skabe en jævn og ensartet belysning. Den hvide farve gør det nemt at integrere armaturet i ethvert designkoncept og giver et rent og moderne udseende.

Armaturet har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at installere det i tørre omgivelser for at sikre optimal ydeevne og holdbarhed.

SPS SkinneLINE 1-faset 2m hvid armaturet fra SPECTRUM er en pålidelig og energieffektiv løsning til belysning af forskellige rum. Med dets høje lyskvalitet, nem installation og stilfulde design er det et fremragende valg for enhver, der ønsker et pålideligt og godt belysningssystem.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 191,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Dybde2000 mm.
Iframe