Technic Lampe LED 20W IP54 230V Rund Neutral Hvid PIR.

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv LED lampe med bevægelsessensor og høj lyskvalitet

Med Technic Lampe LED 20W IP54 230V Rund Neutral Hvid PIR får du en effektiv og energibesparende belysningsløsning, perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 20W og mulighed for tilslutning til en standard 230V forsyning, er denne lampe ideel til praktisk talt enhver bolig eller kommerciel applikation.

Lyset udstråler en lysstyrke på 2100 lumens med en spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farver vises klart og naturligt under lyset fra denne lampe. Dette gør den velegnet til en bred vifte af anvendelser, fra arbejdsbelysning til generel rumoplysning.

Lampen er tilgængelig i en Neutral hvid kulør, som giver et behageligt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande ser naturlige ud under lampen.

Med dimensioner på 220 x 60 mm er lampen kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Desuden er den IP54 klassificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og lette vandstænk på forsiden, hvilket gør den velegnet til udendørs brug eller steder med høj luftfugtighed.

Den integrerede lyskilde gør lampen nem at vedligeholde og sikrer lang levetid med minimal vedligeholdelse. Med den indbyggede bevægelsessensor (PIR) kan lampen automatisk tænde ved registrering af bevægelse, hvilket giver yderligere energibesparelse og bekvemmelighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 143,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke2100 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde220 mm.
Dybde60 mm.
MaterialePC
Iframe