V-Tac Beton bordlampe
E27

VT-7171
Ny

Billigst på PriceRunner


Unik og Moderne Belysning til Dit Hjem

Velkommen til en verden af elegant belysning med vores V-Tac Beton bordlampe. Denne stilfulde lampe kombinerer det rå og industrielle udtryk fra beton med moderne teknologi, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til både hjemmet og kontoret.

Specifikationer

Lampe med E27 stor fatning, som giver dig fleksibilitet til at vælge blandt mange forskellige typer af lyskilder. Dog bemærk venligst, at lyskilien ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at vælge den pære, der bedst passer til dine behov og præference.

  • Max. wattage: 60W
  • Dimensioner: 180 x 130 x 180 mm - Kompakt størrelse, der gør det nemt at placere lampen forskellige steder i hjemmet.
  • IP20: Ikke modstandsdygtig over for vand. Ideel til indendørs brug på steder uden direkte fugt.

Innovativ Teknik og Langvarig Kvalitet

Udstyret med en avanceret Samsung LED chip, der sikrer en stabil og energieffektiv belysning. Denne teknologi sikrer ikke kun, at du får et kraftfuldt lys, men også at du sparer energi, hvilket gør lampen til et miljøvenligt valg.

For ekstra ro i sindet tilbyder vi en 5 års producentgaranti. Dette er en garanti for produktets kvalitet og holdbarhed, hvilket betyder, at du trygt kan nyde lampens skønhed og funktion over længere tid uden bekymring.

Design og Anvendelse

Det minimalistiske og robuste betonmateriale giver lampen et moderne og råt udseende, der passer perfekt ind i det industrielle designkoncept. Dens neutrale farve og form gør den alsidig, så den let kan integreres med forskellige indretningsstile – fra moderne til rustik.

Det er den ideelle belysning til stuen, arbejdsværelset eller soveværelset, hvor den kan fungere både som primær belysning og som en dekorativ accent. På skrivebordet vil den give et behageligt lys til studie eller arbejde, mens den på natbordet skaber en hyggelig atmosfære.

Konklusion

Samlet set tilbyder V-Tac Beton bordlampe en unik kombination af æstetik, funktionalitet og energieffektiv teknologi. Dens holdbare materialer og gennemprøvede LED teknologi gør det til en pålidelig lyskilde, du kan stole på gennem mange år. Denne lampe er mere end bare en lyskilde; det er et udsagn om stil og moderne design. Giv dit rum et løft med dette tidløse og funktionelle kunstværk.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 245,00

- +

Forventes på lager igen: 01/11/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Dimensioner
FatningE27
Højde130 mm.
Bredde180 mm.
Dybde180 mm.