V-Tac Beton bordlampe
E27

VT-7171
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

V-Tac Beton bordlampe, E27 er en stilfuld og moderne lampe, der tilføjer et industrielt præg til enhver indretning. Med dens Beton finish og solide design er denne bordlampe et perfekt valg til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret.

Denne lampe har en stor E27 fatning, hvilket gør det let at finde en bred vifte af lyskilder, der passer til dine behov. Lampen kan bruge en lyskilde på op til maksimalt 60W, hvilket giver en behagelig belysning til ethvert rum.

Denne bordlampe er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Derudover får du en 5 års producentgaranti på dette produkt, så du kan være sikker på, at det vil holde i lang tid.

Med dimensionerne 180 x 130 x 2000 mm er denne bordlampe af en passende størrelse til at blive placeret på en sofasidebord, natbord eller skrivebord. Den kompakte størrelse gør det også nemt at flytte rundt på lampen efter behov.

Bemærk venligst, at denne lampe har en IP20 kapslingsklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun bruges indendørs eller under overdækkede områder. Hvis du har brug for en lampeløsning til udendørs brug, anbefaler vi at vælge en anden model med en højere IP-kapslingsklasse.

Så hvis du leder efter en moderne og stilfuld bordlampe, der er fremstillet af holdbare materialer, er V-Tac Beton bordlampe, E27 det perfekte valg for dig. Med sin solide konstruktion, Samsung LED chip og producentgaranti giver denne lampe både et æstetisk og funktionelt indslag i dit rum.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 245,00

- +

Forventes på lager igen: 25/07/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Dimensioner
FatningE27
Højde130 mm.
Bredde180 mm.
Dybde2000 mm.
Iframe