V-Tac opladelig CCT bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini

Nedsat pris!
VT-1041.white
Ny

Billigst på PriceRunner
Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Elegant og Funktionel Belysning

Den opladelige bordlampe fra V-Tac er en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik. Denne lampe i hvid er designet til at passe ind i moderne hjem og kontorer, hvor stil og belysning går hånd i hånd. Dens minimalistiske design gør det let at placere den i ethvert rum uden at forstyrre indretningsstilen.

Effektiv Energiforbrug

Med en effekt på kun 1W, er denne lampe både miljøvenlig og økonomisk. Den lave energiforbrug betyder, at du kan nyde godt af belysning uden at bekymre dig om høje elregninger.

Lysstyrke og Spredning

Selvom lampen har en kompakt effekt, leverer den en imponerende lysstyrke på 55 lumens. Med en høj spredningsvinkel på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lys, hvilket gør den perfekt til opgaver, læsning eller blot tilføjelse af atmosfære til et rum.

Dæmpbar og Brugervenlig

En af lampens mest attraktive funktioner er dens touch dæmpbare funktion. Det giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov, hvad enten du har brug for skarpt lys til arbejdsopgaver eller dæmpet lys for en hyggelig atmosfære.

Kompakt Størrelse

Med dimensionerne 220 x Ø120 mm, passer denne bordlampe perfekt på skriveborde, natborde eller hvor end du ønsker at placere den. Dens kompakte størrelse gør den let at flytte rundt på og opbevare, når den ikke er i brug.

Beskyttelse og Levetid

Lampen er klassificeret med en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor er bedst egnet til indendørs brug. Dette gør den ideel til steder, hvor den ikke udsættes for fugt.

Praktiske Anvendelser

  • Perfekt til skrivebordsarbejde og studieområder.
  • Ideel som en blid natlampe i soveværelset.
  • Velegnet til dekorativ belysning i stuer og opholdsrum.
  • Nem at flytte mellem rum takket være dens genopladelige funktion.

V-Tac opladelige CCT bordlampe er et glimrende valg for dem, der ønsker en stilfuld, brugervenlig og energibesparende løsning til belysning i hjemmet eller på kontoret.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

BLACK FRIDAY Prisgaranti

Før: DKK 174,00

DKK 133,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke55 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1w
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Dimensioner
Højde220 mm.
Diameter120 mm.