V-Tac 17W LED Corten væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkelt designet væglampe i aluminium, lakeret i Corten farve.


Effektiv og holdbar LED-væglampe til udendørs brug

Denne V-Tac 17W LED Corten væglampe er den perfekte løsning til at skabe et behageligt og hyggeligt udendørs miljø. Med sin IP65-vurdering er den vandtæt og kan modstå vandstænk og regn, så den kan bruges i alle vejrforhold. Denne væglampe tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Fremragende lyskvalitet for levende og naturligt lys

Med sin høje lysstyrke på 2160 lumen og en bred spredning på 360 grader sikrer denne væglampe en jævn og ensartet fordeling af lys. Den leveres også med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder, at den viser farverne på en levende og naturlig måde. Dette gør det ideelt til selv de mest krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Varm hvid kulør til en hyggelig atmosfære

Denne væglampe findes i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne. Uanset om det er til brug på terrassen, i haven eller ved indgangspartiet, vil denne væglampe bidrage til at skabe en indbydende og behagelig atmosfære.

Kompakt og robust design

Med sine dimensioner på 85 x 625 x 54 mm har denne væglampe en kompakt størrelse, der gør den nem at placere og installere. Den er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde. V-Tac 17W LED Corten væglampe er designet til at være holdbar og langtidsholdbar, hvilket sikrer, at den vil opfylde dine belysningsbehov i lang tid fremover.

Skab en behagelig og hyggelig atmosfære udendørs med denne V-Tac 17W LED Corten væglampe. Med dens høje lyskvalitet, brede spredning og varme hvide kulør vil denne væglampe skabe den perfekte stemning til enhver udendørs begivenhed eller aktivitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 720,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2160 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde625 mm.
Bredde85 mm.
Dybde54 mm.
MaterialeAluminium
Iframe