V-Tac 3W LED trappelys
Hvid, IP65, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 3W LED trappelys i hvid.

IP65, så den også kan monteres udendørs.

Spænding: 230V.

 

Højde: 8 cm.

Bredde: 23 cm.

Dybde: 2,8 cm.


V-Tac 3W LED trappelys er en fantastisk løsning til at belyse trapper, gange og andre områder, hvor lys er nødvendigt. Dette produkt er en LED-lyskilde, der bruger kun 3 watt, men erstatter en 15 watt lyskilde, hvilket betyder, at du kan spare penge på din elregning og samtidig være mere miljøvenlig. Det er nemt at tilslutte produktet til 230V forsyning, hvilket gør det meget praktisk i brug.

Med en lysstyrke på 110 lumens og en spredning på 55 grader, er dette produkt i stand til at levere et klart og kraftfuldt lys. Lyset er af høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket giver en naturlig farvegengivelse, der viser alle farver perfekt. Dette er en vigtig faktor, især når du bruger lysene til at belyse malerier, billeder eller andre genstande, hvor farvegengivelse er vigtig.

Produktet er tilgængeligt i to kulører, nemlig varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en afslappende og hyggelig atmosfære, hvilket gør den perfekt til brug i hjemmet. Neutral hvid kulør er mere egnet til arbejdsområder, da den giver et klart og naturligt lys, der er perfekt til at arbejde under.

Produktet har dimensioner på 230 x 80 x 28 mm, hvilket gør det let at installere i forskellige områder. Det er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør det perfekt til brug i områder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Samlet set er V-Tac 3W LED trappelys et fantastisk produkt, der er praktisk, alsidigt og energieffektivt. Det tilbyder en høj kvalitet af lys med en naturlig farvegengivelse, og det er tilgængeligt i to kulører, der passer til forskellige behov. Det er også let at installere og kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør det til en alsidig løsning til belysning af forskellige områder.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 110,00

Du sparer årligt 78 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Spredning55 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat15w
Spænding230V
SpændingsintervalAC100-240V, 50/60 Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde230 mm.
Dybde28 mm.