3M VHB Dobbeltklæbende tape
8mm bred, 5m rulle

5714255007596
Ny

Billigst på PriceRunner
Dette dobbeltklæbende tape fra 3M er virkelig noget af det bedste, du kan få på markedet. Denne rulle kommer med hele 5 meter tape, som nemt kan klippes i kortere stykker efter behov.

Det specielle ved denne tape er, at den er lavet af akrylskum, hvilket gør den ekstra stærk og holdbar. Den kan klare fugt, UV-stråler og opløsningsmidler, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Den dobbeltklæbende tape er perfekt til opsætning af LED bånd, kabelbakker, strømforsyninger, røgalarmer og meget mere. Du kan altså bruge den til mange forskellige formål både derhjemme og på arbejdet.

Det fantastiske ved denne tape er dens alsidighed. Du kan bruge den til praktisk talt alt, og den vil stadig klæbe godt og holde tingene på plads. Den dobbeltklæbende tape er en nem og hurtig løsning til at montere diverse genstande, og den kan bruges til alt fra små hverdagsopgaver til større projekter.

Når du skal bruge denne tape, er det let at klippe den i præcis den længde, du har brug for. Så får du ikke en alt for lang eller alt for kort strimmel, men derimod lige præcis, hvad du skal bruge. Denne feature gør det meget nemmere at arbejde med tapen og sikrer, at du får præcis det resultat, du ønsker.

Med denne dobbeltklæbende tape kan du være sikker på, at det, du monterer, bliver siddende. Uanset om det er indendørs eller udendørs, så kan du stole på, at tapen vil klare opgaven.

Så hvis du leder efter en stærk, holdbar og alsidig dobbeltklæbende tape, som kan bruges til mange forskellige formål, så er 3Ms tape det rette valg. Du får en lang rulle, der kan klippes til, og som kan håndtere de fleste udfordringer. Med denne tape kan du være sikker på, at dine genstande bliver siddende, hvor de skal.


Dimensioner: 8 x 8 x 5000 mm.

Flere detaljer

DKK 49,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde8 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum
Iframe