Filter

Price
DKK 2 DKK 196
Filter

230V RGB Neon Flex

Tilbehøret du mangler til dine 230V LED strips i neon

Er alt klar, når det kommer til opsætningen af dine 230V RGB Neon Flex LED strips? Altså bortset fra tilbehøret? Det sidste element der skal få lyset til at spille. Så finder du det garanteret her, hvor vi hos MrPerfect har gjort det nemt for dig og samlet alt det udstyr, du står og mangler.

230V LED strips i neon flex er ideelle til steder, hvor du har brug for at lyse noget op, og hvor løsningen med traditionelle lyskilder ikke er egnet. Det kan eksempelvis være et skilt på en facade. Eller hvis du ønsker at sætte ekstra fokus på en trappe. Alle steder hvor der er buet og ufremkommeligt, er neon flex strips en god løsning.

Og når du har valgt, at dine LED strips skal være i neon, er der ingen tvivl om, at lyset kommer til at stå knivskarpt. Men glem ikke det vigtigste tilbehør såsom monteringsklips, en samler og en tube silikone – sidstnævnte er nødvendigt, såfremt lysbåndet skal hænge udenfor. I så fald er det vigtigt at tætte samlingerne med silikone, så der ikke kommer vand ind.

 

Brug din smartphone til at styre lyset

Foruden det mest nødvendige tilbehør til dine 230V RGB Neon Flex LED strips, er der også nogle gadgets på markedet, der skruer oplevelsen med lyset en tand op. Hos MrPerfect kan du nemlig finde en fjernbetjening til lysbåndet, der gør det muligt for dig at justere lyset ved hjælp af din smartphone eller Google Home.

Det kræver blot en Smart Home Controller. Dernæst kan du med din smartphone i hånden skrue op og ned for lyset, du kan slukke og tænde og ikke mindste skifte farve. Installér blot Smart Life appen, og så er du i gang. Appen er gratis at hente, uanset om du bruger iOS eller Android.

Derudover kan du også finde en radiostyret fjernbetjening til dine LED strips i neon, hvorfra du kan styre lyset på samme måde som med den førnævnte app. Og det må siges at være oplagt, hvis du har hængt lysbåndet rundt om et skilt på en facade eller et andet sted, hvor det af praktiske årsager kan være svært lige at slukke og tænde lyset eller skifte farven.

 

Har du spørgsmål?

Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys. Vi forhandler LED lys til private såvel som erhverv, og har du et spørgsmål til vores produkter, eller kan du ikke finde det, du mangler til dine LED strips, er du altid velkommen til at kontakte os.Ofte stillede spørgsmål om tilbehør til 230V RGB LED strips i neon
Hvilke farver findes LED strips i?
Du kan få LED strips i rigtig mange forskellige farver. Der er både traditionelle hvide, men det er også muligt at finde nogle i neon. Se et stort udvalg hos MrPerfect.
Hvor er det oplagt at bruge flex LED strips?
Der er flere steder, hvor det giver mest mening at bruge flex LED strips fremfor almindelige lysbånd. Det kan eksempelvis være steder, der er buede eller rundt om et skilt på en facade. 
Kan man styre lyset på LED strips med sin smartphone?
Der findes LED strips, hvor det er muligt at styre lyset med sin smartphone via en app. Det kræver det rette tilbehør, og det kan du finde hos MrPerfect.