Inline LED Indbygnings Lysdæmper
Push dæmp, Memory

5714255007893
Ny

Billigst på PriceRunner
Lysdæmperen er et praktisk og effektivt redskab, der kan forvandle alle normale kontakter til en lysdæmper med kun et tryk på knappen. Med push dæmp teknologien bliver det nemt og bekvemt at justere lyset i dit hjem. Ved at installere en fjeder i kontakten bliver det muligt at bruge denne lysdæmper, og med dens kompakte størrelse kan den også monteres i dine lampeudtags bagdåser eller loftdåser.

Det bedste ved denne lysdæmper er, at den ikke kræver, at du har en nul ledning med – det betyder, at du kan bruge den bag alle typer kontakter uden besvær. Med sin smarte hukommelsesfunktion husker lysdæmperen, hvor den stoppede, hvis strømmen skulle blive afbrudt, så du ikke behøver at starte forfra med at indstille lyset.

Ud over sine standardfunktioner har lysdæmperen et hav af indstillinger, der kan tilpasses efter dine behov. Du kan justere minimums- og maksimumsbelysningen, aktivere pære-hukommelse, justere hastighed, aktivere strøm-hukommelse og lampe-hukommelse for at skabe den perfekte belysning i dit hjem.

Denne alsidige lysdæmper giver dig mulighed for at skabe den helt rigtige atmosfære i dine rum. Uanset om du foretrækker en lys og åben stemning eller en mere hyggelig og dæmpet belysning, kan denne lysdæmper tilpasses efter dit behov og ønske. Med dens brugervenlige design og avancerede funktioner er det let at skræddersy belysningen i dit hjem lige præcis, som du ønsker.

Så hvis du vil have fuld kontrol over lyset i dit hjem og samtidig have mulighed for at skabe den perfekte stemning, kan denne lysdæmper være det ideelle valg for dig. Med sin smarte teknologi og alsidighed kan du skabe den perfekte belysning i alle dine rum og gøre dit hjem endnu mere behageligt og hyggeligt at opholde sig i.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 199,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePlast
Iframe