Lilla / pink D16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.Purple
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk D16 Neon Flex i lilla / pink til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe D16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67, ved brug udendørs.
Strippen kan dæmpes.

- 230V strips bør ikke bruges til pool og bad, her anbefaler vi løsning med 24V

Materiale: PVC.
Forbrug: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.
 


Produktbeskrivelse:

Den lilla / pink D16 Neon Flex LED er en imponerende lyskilde med en effekt på 8W pr. meter. Denne LED-stripe er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde og kan bruges både indendørs og udendørs takket være dens IP67 vandtæthedsklasse.

Med en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en bred spredning på 320 grader, sikrer denne LED-stripe en jævn og ensartet fordeling af lys i det ønskede område. Dette gør den velegnet til forskellige belysningsbehov, herunder dekorative formål eller som en primær lyskilde.

En særlig funktion ved denne LED-stripe er dens evne til at blive dæmpet, hvilket giver dig mulighed for at justere lysintensiteten afhængigt af dine behov og præferencer. Dette kan være særligt nyttigt, når du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller reducere lyset for at skabe en mere afslappende stemning.

Med en diameter på Ø14 mm er denne LED-stripe relativt tynd og kan let installeres på forskellige overflader. Det er vigtigt at bemærke, at samlingerne på LED-stripen skal tætnes med klar silikone for at sikre vandtæthed og forhindre indtrængen af fugt eller vand i installationsområdet.

Mens denne LED-stripe er vandtæt i overensstemmelse med IP67-standarden, kan den ikke tåle at ligge under vand i længere tid. Derfor anbefales det at undgå at nedsænke eller udsætte LED-stripen for konstant kontakt med vand.

Denne lilla / pink D16 Neon Flex LED er et fremragende valg til belysning af forskellige rum og områder, og dens alsidige design og høje kvalitetsstandarder sikrer en pålidelig og holdbar belysningsløsning for både kommercielle og private anvendelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til D16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- D16 monteringsklip


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørLilla
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning320 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Diameter14 mm.
MaterialePVC
Iframe